Zeleni čaj, grenivka, grozdje, črni koren in gvarana

FIIT-NS™

FIIT-NS™ je mešanica polifenolov, pridobljenih iz sadja in zelenjave. Študije so pokazale, da lahko ta mešanica pomaga zmanjšati trebušno maščobno maso in obseg pasu ter lahko pozitivno vpliva na kakovost življenja, povezano z zdravjem, hkrati pa zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. 

Žlička začimbe žafran na mizi

EDINSTVENI IZVLEČEK ŽAFRANA

Znanstveno je dokazano, da naš edinstveni izvleček žafrana izboljšuje kakovost spanca, spodbuja bolj sveže razpoloženje, ko se zbudite, in podpira uravnotežen cikel spanja in budnosti, saj zvečer zvišuje raven melatonina. Izvleček žafrana v izdelku Night Mode bo pomagal zmanjšati nespečnost, tako se boste ponoči dobro naspali in se ob prebujanju počutili sveži.

Več o spancu in nasvete, kako izboljšajte kakovost spanca, preberite na spletnem mestu www.mind-wellnesshub.com.

Joga na prostem

EPICOR®

V nasprotju z drugimi vitaminskimi prehranskimi dopolnili ali sestavinami je EpiCor® polnovredna sestavina prehranskega dopolnila in klinično dokazano podpira učinkovit imunski sistem. Če se EpiCor® uživa dnevno, pripomore k bolj zdravemu načinu življenja, saj podpira učinkovit imunski sistem in ugodno delovanje nosu, poleg tega lahko podpira črevesni mikrobiom.

Živila v podporo dobrobiti črevesja

PREBIOTIKI IN PROBIOTIKI

Za preprečevanje številnih zdravstvenih težav je zelo pomembno ohranjanje dobro delujočega črevesja. Zato je za nas poglavitno, da uživamo hrano in prehranska dopolnila, ki črevesju aktivno zagotavljajo koristne bakterije in vlaknine. Z obojimi skupaj krepimo koristne bakterije v črevesju, hkrati pa telesu preprečimo prebavne težave, pomagamo premagovati stres, odpravimo šibko imunsko obrambo, težave s spanjem in motnje razpoloženja.

Srečen mladi par

VERISOL®P

VERISOL®P je pridobljen iz čistih, naravnih kolagenskih peptidov, ki so bili specifično razviti in znanstveno dokazano zagotavljajo najvišjo možno učinkovitost v človeški koži, rezultati pa so vidni že po 4 tednih. Kolagenski peptidi delujejo tako, da spodbuja presnovo kože od znotraj.