Zdrav zajtrk, skledica z bananami in jagodami.

DOSEZITE SVOJO OPTIMALNO TEŽO

Naši izdelki za nadzor telesne teže so potrjeni z znanstvenimi dognanji in prilagojeni vašim potrebam, da vam pomagajo doseči cilje in pripomorejo, da izkoristite prednosti uravnotežene prehrane.

Kozarci napitkov Herbalife Nutrition v različnih okusih.

NADOMESTNI OBROKI

Linija izdelkov Herbalife Nutrition Formula 1 ponuja izbor izdelkov kot nadomestnih obrokov za nadzor telesne teže in uravnoteženo prehrano. Vsi napitki Formula 1 so narejeni iz sestavin, primernih za vegane, naše Express ploščice pa so primerne za vegetarijance. Formula 1 vsebuje visokokakovostne beljakovine rastlinskega izvora in vsa ključna mikro- in makrohranila, ki jih telo potrebuje, v uravnoteženem obroku. Je priročna in hranljiva alternativa visoko kaloričnemu zajtrku, kosilu ali večerji.

Beljakovinski prigrizki in ploščice Herbalife Nutrition na beli mizi.

BELJAKOVINSKE MALICE

Naše malice, bogate z beljakovinami telo oskrbijo z beljakovinami in energijo. Naša raznovrstna ponudba ploščic in drugih prigrizkov vam bo pomagala doseči prehranske cilje in bo pripomogla, da ostanete motivirani pri svojem načrtu uravnotežene prehrane, ne glede na to, ali vas zanima hranljiva malica sredi dopoldneva, gurmanski popoldanski priboljšek za dodatno energijo ali pa hitra malica, ko ste na poti.

Kozarec osvežilnega napitka Zeliščnega koncentrata aloje vere Herbalife Nutrition z dodano limono in meto.

NIZKOKALORIČNI NAPITKI

Ohranite telo hidrirano z našo ponudbo okusnih in osvežilnih nizkokaloričnih napitkov. Od Instantnega zeliščnega napitka z izvlečki čaja, ki vsebuje kofein, do Zeliščnega koncentrata aloje vere, naši izdelki so zasnovani tako, da podpirajo prehrano z nadzorovanim številom kalorij.