Zdrav zajtrk, skledica z bananami in jagodami.

DOSEZITE SVOJO OPTIMALNO TEŽO

Naši izdelki za nadzor telesne teže so potrjeni z znanstvenimi dognanji in prilagojeni vašim potrebam, da vam pomagajo doseči cilje in pripomorejo, da izkoristite prednosti uravnotežene prehrane.

Kozarci napitkov Herbalife Nutrition v različnih okusih.

NADOMESTNI OBROKI

Napitek Formula 1 Herbalife Nutrition je prehransko uravnotežen nadomestni obrok za nadzor telesne teže, narejen iz sestavin, primernih za vegansko prehrano. Vsebuje visokokakovostne beljakovine rastlinskega izvora in vsa ključna mikro- in makrohranila, ki jih telo potrebuje, v uravnoteženem obroku. To je priročna, zdrava izbira namesto visoko kaloričnega zajtrka, kosila ali večerje. Uživajte napitek Formula 1 v desetih odličnih okusih.

Beljakovinski prigrizki in ploščice Herbalife Nutrition na beli mizi.

BELJAKOVINSKE MALICE

Naše malice, bogate z beljakovinami telo oskrbijo z beljakovinami in energijo. Naša raznovrstna ponudba ploščic in drugih prigrizkov vam bo pomagala doseči prehranske cilje in bo pripomogla, da ostanete motivirani pri svojem načrtu uravnotežene prehrane, ne glede na to, ali vas zanima hranljiva malica sredi dopoldneva, gurmanski popoldanski priboljšek za dodatno energijo ali pa hitra malica, ko ste na poti.

Kozarec osvežilnega napitka Zeliščnega koncentrata aloje vere Herbalife Nutrition z dodano limono in meto.

NIZKOKALORIČNI NAPITKI

Ohranite telo hidrirano z našo ponudbo okusnih in osvežilnih nizkokaloričnih napitkov. Od Instantnega zeliščnega napitka z izvlečki čaja, ki vsebuje kofein, do Zeliščnega koncentrata aloje vere, naši izdelki so zasnovani tako, da podpirajo prehrano z nadzorovanim številom kalorij.