Herbalife Nutrition Distributerka dela doma na prenosnem računalniku.

ZAČNITE SVOJ POSEL ŠE DANES

Zgradite svoj posel s podjetjem Herbalife Nutrition – enim izmed vodilnih podjetij na svetu v neposredni prodaji. Začnite še danes – izkoristite naš potrjeni uspeh, saj smo vodilni v panogi in imamo več desetletij izkušenj – in postavite temelje svojega posla.

Prehranski svetovalec Herbalife Nutrition se pogovarja s svojima strankama.

BODITE SAM SVOJ ŠEF

Sami odločajte, kdaj boste delali, in delajte tam, kjer vam najbolj ustreza. Morda vam najbolj ustreza prav priložnost, za katero se je izkazalo, da prilagodljivost močno pozitivno vpliva na ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Ustvarite svojo ekipo in zgradite posel, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Napitki Formula 1 Herbalife Nutrition in oznaka zlatega standarda.

ZAGOTOVILO ZLATEGA STANDARDA

Naša zavezanost zlatemu standardu je namenjena temu, da vam je v pomoč pri rasti. To pomeni, da je z nami preprosto delati, delujemo popolnoma pregledno in lahko ponudimo odlične pogoje za podporo vašim poslovnim ciljem.

Green Tick

Nizki začetni stroški: ni obveznosti glede minimalne vrednosti naročila niti za nakup katerih koli prodajnih ali poslovnih orodij.

Green Tick

Zajamčeno vračilo denarja: 100-odstotno vračilo denarja za strošek nakupa članskega paketa Herbalife Nutrition, če se člansko razmerje zaradi katerega koli razloga prekine v 90 dneh.

Green Tick

Popolna poslovna preglednost: Jasne in natančne poslovne informacije o vašem potencialnem dohodku. 

Green Tick

Zajamčeno vračilo: 100-odstotno vračilo denarja za nakup izdelkov, in sicer za vse neprodane izdelke, kupljene v zadnjih 12 mesecih, če se člansko razmerje prekine zaradi katerega koli razloga.

    

Moška in ženska se v Nutrition Clubu (klubu za prehrano) pogovarjajo in se smejejo.

BODITE DEL NAŠE SKUPNOSTI

Delite svojo strast z milijoni podobno mislečih ljubiteljev zdrave prehrane po vsem svetu. Izkoristite strokovno usposabljanje, podporo in dostop do izdelkov, ki so jih razvili vodilni prehranski znanstveniki. Naši izdelki niso na voljo v trgovinah ali supermarketih – prodajajo se izključno prek mreže Neodvisnih Herbalife Nutrition Distributerjev.

Vsebina začetnega paketa Herbalife Nutrition.

VAŠ ZAČETNI PAKET

Prijavite se, začnite svoj posel in naročite svoj začetni paket, ki vam zagotavlja poglavitna orodja in usposabljanje, da boste lahko dobro začeli.

Green Tick

Naramna torba Herbalife Nutrition 

Green Tick

Formula 1 Nadomestni obrok za nadzor telesne teže z okusom vanilla crème 

Green Tick

Ročni mešalnik Herbalife Nutrition 

Green Tick

Merilna žlica Herbalife Nutrition

Green Tick

Katalog izdelkov Herbalife Nutrition 

Green Tick

Paket Herbalife Nutrition za dobrodošlico 

Green Tick

Dostop do spletnih orodij in usposabljanja

  

Herbalifov prehranski svetovalec svetuje svoji stranki na prostem.

BODITE SILA SPREMEMBE

Bodite svetovalec, mentor in prijatelj. Pomagajte strankam, da odpravijo stare navade, izboljšajo svojo prehrano ter živijo bolj zdravo in aktivno življenje. Edinstven vidik priložnosti Herbalife Nutrition je dodana vrednost, ki jo stranke pripisujejo svojim svetovalcem in Distributerjem. Pridružite se naši skupnosti še danes in prispevajte k spremembam.

  

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

V: Koliko časa moram nameniti poslu?

Sami se odločite, koliko časa in truda boste vložili v poslovno priložnost Herbalife Nutrition. Sami sprejmete odločitev, ali se boste s poslom ukvarjali 40 ali 4 ure na teden ali da sploh ne boste delali.

V: Koliko bom zaslužil(-a)?

To je odvisno od vas vedno pa si postavite realna pričakovanja. Ne glede na to, ali se boste odločili za polovični ali polni delovni čas, bodo vaši rezultati odvisni od tega, koliko časa, energije in predanosti boste namenili svojemu poslu. Pre nego donesete odluku, molimo pročitajte Herbalife Izveštaj o prosečnoj zaradi Članova.

V: Katere so glavne prednosti?

1. Prožnost.
Sami se odločite, koliko časa in kje boste delali – ta poslovna priložnost povsem ustreza vašemu življenju.

2. Kakovost
Ponujamo najboljše izdelke, ki so potrjeni z znanstvenimi dognanji in jih prav vsak dan uporablja več milijonov strank.

3. Skupnost
Ko se odločite za poslovno priložnost Herbalife Nutrition, se pridružite uveljavljeni svetovni skupnosti – pridobite podporo in nasvete ter bodite del družine Herbalife Nutrition.

4. Nagrade
Pridobite brezplačen dostop do našega članskega središča. Našli boste pakete in popuste ter vsa najnovejša gradiva za izobraževanje in usposabljanje, ki vam bodo v pomoč pri seznanjanju z izdelki in nadgrajevanju znanja o prehrani.

V: Kako se lahko poučim o prehrani?

Ko postanete Herbalife Nutrition Neodvisni Distributer, boste prejeli dostop do celovitih orodij za izobraževanje in usposabljanje, tako se boste lahko poučili o prehrani, dobrem počutju, prodajnih tehnikah in številnih drugih temah.

V: Ali lahko to prekličem, če mi ne bo všeč?

Vodite svoj posel z nizkimi začetnimi stroški – to je del naše zaveze zlatega standarda Distributerjem. Če ugotovite, da poslovna priložnost Herbalife Nutrition vendarle ni za vas, lahko v prvih 12 mesecih prekinete člansko razmerje.

V: Zakaj bi se sploh vključil v to?

Naučite se več
Pridobite dostop do baze znanja in se udeležite ekskluzivnih dogodkov v podporo svojemu izobraževanju in usposabljanju o naših izdelkih in prehrani na splošno.

Zaslužite več
Prilagodite delo svojemu življenjskemu slogu, pomagajte drugim in počnite to, kar vam je všeč. Uživajte v prvi ali drugi priložnosti za prihodek z eno izmed vodilnih blagovnih znamk na svetu v neposredni prodaji.

V: Kako lahko začnem?

1. Izpolnite spletni obrazec.
2. Z vami bo vzpostavil stik Herbalife Nutrition Neodvisni Distributer.
3. Izpolnite in podpišite spletno prijavnico.
4. Čestitke! Zdaj ste Herbalife Nutrition Neodvisni Distributer! Dodeljena vam bo članska ID-številka.