Športnica v telovadnici v roki drži športno plastenko z logotipom Herbalife24.

BREZKOMPROMISNA ŠPORTNA PREHRANA

Trenirajte kot športnik. Z izdelki Herbalife24® izboljšajte svojo telesno pripravljenost, zmogljivost in regeneracijo. Našo linijo izdelkov za 24-urno športno prehrano uporablja več kot 190 športnih ekip, športnikov in prireditev po vsem svetu za dosego vrhunskih dosežkov.

Športnik v telovadnici se pripravlja na vadbo.

PRED VADBO

Priprava telesa na vsakodnevno vadbo je enako pomembna kot obnavljanje zalog po vadbi. Kar najbolje izkoristite svoj trening s tem, da telesu zagotovite hidracijo in energijo.

Športnica med vadbo v telovadnici skače na leseni zaboj za vadbo cross fit.

MED VADBO

Ves čas treninga naj bo telo oskrbljeno z višjo ravnjo energije. Da bi vam pomagali optimizirati zmogljivost, smo razvili izdelek Prolong Herbalife24® – popoln izdelek, ki podpira vaše vsakodnevne vadbe in vam pomaga, da izvajate vadbo po najboljših močeh.

Moški in ženska v telovadnici sedita na tleh in počivata po intenzivni vadbi.

PO VADBI

Po intenzivni vadbi ali treningu morate vi in vaše mišice počivati. Prehranski načrt za učinkovito regeneracijo zajema ravnovesje hidracije, beljakovin in ogljikovih hidratov. Raziščite našo ponudbo izdelkov, namenjenih lažji regeneraciji po vadbi.

Skupina prijateljev v telovadnici, vsi so oblečeni v športna oblačila in imajo ob sebi fitnes opremo.

VES DAN

Ne glede na to, ali ste rekreativni tekač ali vrhunski športnik, je izpolnjevanje vaših dnevnih potreb po prehrani in hidraciji poglavitno za vaš trening, zmogljivost in regeneracijo. Trenirajte kot športnik in sprostite svoj potencial z našo ponudbo izdelkov za brezkompromisno športno prehrano.