ABOUT HERBALIFE NUTRITION

Skupina prijateljev zbranih na vrtu in uživanju herbalife prehranskih napitkih

KDO SMO

Smo vodilno podjetje na svetu na področju nadomestnih obrokov za nadzor telesne teže, prehranskih dopolnil in izdelkov za športno prehrano. Vsak dan se po vsem svetu spijejo več kot štirje milijoni napitkov Herbalife Nutrition.

Herbalife-nutrition-distributerji-branje-etikete-Formula-1-shake

KAKO DELUJEMO

S strankami imamo stike prek mreže Distributerjev. Zelo kakovostna izkušnja z osebnim svetovanjem, ki jo zagotavljajo naši neodvisni Distributerji, je ključna za naš namen. To presega izdelke ter vključuje motivacijo in posamezniku prilagojeno podporo, ki našim strankam vzbuja zaupanje, da spremenijo svoje življenje na bolje. To je naša razlika, ki jo ustvarjamo z Distributerji.

Green Tick

Naš zakaj
Narediti svet
bolj zdrav in srečnejši.  

Green Tick

Naš kako
Z našimi Distributerji, ki sledijo
našemu cilju in s katerimi
ustvarjamo razliko.

Green Tick

Naš kaj
Ustvariti navdihujoče rezultate
za boljše življenje. 

Green Tick

Naše vrednote
Vedno počnemo, kar je prav.
Vsi sodelujemo.
Stalno napredujemo.

  

skupina-hebalife-nutrition-člani-na prostem-govorijo in se smejijo

KJE SMO

Podjetje Herbalife Nutrition je bilo ustanovljeno leta 1980, danes pa delujemo v več kot 90 državah in zaposlujemo več kot 8.000 ljudi po vsem svetu.

herbalife nutrition facts over 8000 employees icon

Zaposleni po vsem svetu

herbalife nutrition facts founded in 1980 icon

Ustanovljeno v Los Angelesu

herbalife nutrition facts in over 90 countries icon

Države po vsem svetu 

Herbalife-nutrition-kmet-preverjanje-pridelka-na-polju

ZAKAJ NAŠI IZDELKI

Inštitut Herbalife Nutrition za prehrano, ki ga sestavljajo vodilni strokovnjaki, ima naloge, ki med drugim zajemajo spodbujanje odličnosti na področju prehrane s kliničnimi raziskavami in izobraževanjem po vsem svetu.

herbalife-nutrition-tovarna-s-formulo-1-kanistri-na-proizvodnem pasu

Naši obrati uporabljajo najnovejšo tehnologijo in so med najnaprednejšimi na svetu. Naši laboratoriji po vsem svetu imajo certifikat ISO 17025. V Evropi laboratorij LGC našo linijo izdelkov Herbalife24® v okviru svetovno priznanega programa Informed Sport testira na prepovedane snovi.

HNF enotnost otrok

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Naši Distributerji in zaposleni vračajo skupnosti. Prostovoljno namenijo svoj čas in donirajo za programe, ki spodbujajo dobro prehrano in aktiven življenjski slog prek naše neprofitne organizacije, fundacije Herbalife Nutrition.

Fundacija Herbalife Nutrition Foundation (HNF) je bila ustanovljena leta 1994 in je namenjena izboljšanju življenja otrok. HNF s svojo mrežo programov Casa Herbalife sodeluje z organizacijami po vsem svetu, da bi ogroženim otrokom zagotovila zdravo prehrano.

igrišče dveh otrok, ki se objemajo in smehljajo na igrišču casa-herbalife

CASA HERBALIFE V SLOVENIJI

Decembra 2019 se je v Sloveniji v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste-Polje začel izvajati program Casa Herbalife Nutrition. 

ZPM Ljubljana Moste-Polje že več kot 60 let skrbi za enake možnosti in zdrav psihofizični razvoj otrok in mladostnikov. Izvaja humanitarne in podporne programe in projekte tako za otroke kot mladostnike in njihove starše. 

S programi si prizadevajo, da vsi otroci ob uresničevanju osnovnih potreb razvijajo tudi naravne danosti, kot jim bodo pomembne za življenje in lepšo prihodnost.

herbalife-nutrition-sponzorirana-atlético-madrid-igralka nogometa

NAŠA SPONZORSTVA

Sponzoriramo več kot 190 športnih dogodkov, ekip in športnikov po vsem svetu, vključno z več kot 70 vrhunskimi športniki in ekipami iz Evrope. Med Herbalifovimi sponzoriranimi športniki so med drugim profesionalni vrhunski nogometaš Cristiano Ronaldo, ameriški nogometni klub LA Galaxy in španska ženska nogometna ekipa v premier diviziji Atletico Madrid.