Plastenke prehranskih dopolnil Herbalife Nutrition, med temi so vlaknine in zelišča, roseguard in tablete N-R-G, na beli mizi.

USTREZNO OSKRBITE TELO S HRANILNIMI SNOVMI

Kljub še takim prizadevanjem naša dnevna prehrana morda ne vsebuje ustreznih količin posamezne hranilne snovi. Pri tem lahko pomagajo dopolnila, saj lahko zagotovijo, da svoje telo ustrezno oskrbimo s hranilnimi snovmi. Vitamini, minerali in druga prehranska dopolnila lahko pripomorejo k splošnemu dobremu počutju.

Delovna miza z plastenkami in tabletami prehranskih dopolnil z vitamini in minerali Herbalife Nutrition.

VITAMINI IN MINERALI

Vitamini in minerali so ključni del naše prehrane in so nujno potrebni za dobro delovanje telesa. Uravnotežena prehrana lahko pomaga pri oskrbi s ključnimi vitamini in minerali, vendar je včasih težko zaužiti vse potrebne hranilne snovi le s hrano. Prehranska dopolnila, kot so multivitaminske tablete, lahko pomagajo zagotoviti, da telo dobi priporočeno dnevno količino mikrohranil.

Kapsule Herbalifeline max z maščobnimi kislinami omega-3 v skledici v obliki ribe.

ZDRAVE MAŠČOBE

Telo potrebuje majhne količine maščob, da lahko pravilno deluje – v majhnih količinah in s pravim ravnovesjem (250 mg dnevno) imata nujno potrebni maščobni kislini (EPK in DHK) vlogo pri ohranjanju vida in pri delovanju možganov.

Napitki s prehranskim dopolnilom Herbalife Nutrition z vlakninami v kozarcih.

VLAKNINE

Za vzdrževanje normalne prebavne funkcije odrasli vsak dan potrebujejo 25 gramov vlaknin, vendar jih večina ne dobi dovolj. V pomoč, da zaužijete priporočeno dnevno količino vlaknin, ponujamo raznovrstne rešitve in izdelke bogate z vlakninami.

Vaniljev beljakovinski napitek Herbalife Nutrition v kozarcu s svežim sadjem in mandlji.

BELJAKOVINSKE REŠITVE

Povečajte vnos beljakovin z enim preprostim korakom – naši izdelki z visokokakovostnimi beljakovinami so dodatek k malicam in drugim obrokom. Uživajte jih v napitkih in smutijih ali dodajte merico med ovsene kosmiče.

Phytonutrients_category image - 1

FITONUTRIENTI

Sadje, zelenjava in začimbnice imajo svojo značilno barvo zaradi naravnih rastlinskih spojin ali barvil, znanih tudi kot fitonutrienti. Izdelek Herbalife Phyto Complete z visoko vsebnostjo fitonutrientov vsebuje in vitamina C in B.