Sponzorstvo RK Celje banner desktop slika igrača
Sponzorstvo RK Celje banner spletišče

HERBALIFE NUTRITION JE URADNI PARTNER ZA PREHRANO RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

"Izjemno smo ponosni, da smo postali sponzorji Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Naše skupne vrednote - kot so timsko delo, predanost in odličnost, tvorijo popolno partnerstvo. Veselimo se, da bomo s ponudbo izdelkov športne prehrane H24 in z izkušnjami pri sodelovanju z več kot 200 vrhunskimi športnimi ekipami in drugimi ljudmi po vsem svetu, podprli prehranske potrebe ekipe, tako na igrišču kot zunaj njega. Partnerstvo s tako velikim ugledom bo tudi okrepilo našo prisotnost v vrhunskem športu in hkrati potrošnikom ter distributerjem okrepilo zaupanje v našo blagovno znamko ter v visokokakovostne, znanstveno podprte izdelke,"

ob podpisu sponzorske pogodbe poudarja Goran Nikolić, direktor Herbalife Nutrition za področje Jugovzhodne Evrope.

Sponzorstvo RK Celje slika_1

Sklenitev sodelovanja s tako prestižno znamko kot je Herbalife Nutrition, je nedvomno korak v pravo smer, je prepričan direktor RK Celje Pivovarna Laško Miroslav Benicky:

"Podjetje Herbalife Nutrition je s svojimi izdelki, ki veljajo za izredno kakovostne in so kot takšni nepogrešljiv dodatek k prehrani vrhunskih in tudi rekreativnih športnikov, že stalnica vrhunskega športa. Veseli nas, da so v nas prepoznali partnerja, s katerim si želijo spisati uspešno zgodbo tudi v Sloveniji. Verjamem, da je pred nami uspešno obdobje sodelovanja in da bodo našemu klubu na vseh ravneh pomagali pri doseganju dobrih rezultatov. Sodelovanje z tako globalno izjemno prepoznavnim podjetjem je za nas izjemna stvar, sodelovanje s Herbalife Nutrition pa je zagotovo eno izmed tistih, ki bo omogočilo nadaljevanje bogate rokometne tradicije v Celju."