Ali Vas zanima Herbalife Nutrition in želite izvedeti več?

Ko potrebujete odgovore ali pomoč, je podpora, ki jo potrebujete, vedno na voljo.

Vprašajte svojega neodvisnega Herbalife Člana.

Če imate vprašanja glede izdelka ali se zanimate za poslovno priložnost v Herbalifu, vam priporočamo, da se pogovorite s svojim lokalnim Herbalife Članom, saj vam lahko odgovori na vprašanja in vam ponudi strokovne informacije, ki jih potrebujete.

Če še niste izbrali Herbalife Člana, prosimo, izpolnite kontaktni obrazec.

Pokličite Herbalife Nutrition

Prosimo, pokličite nas na Tel: +385 13820 184 Vaše klice sprejemamo.

Uradni uvoznik izdelkov Herbalife Nutrition za Slovenijo:

Mst Plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

orderslo@mst-international.eu

tel: 01/518 72 78

fax: 01/518 19 65

Delovni čas: 
ponedeljek - petek: 09.00 - 17.00
sobota: vsaka 1. v mesecu - 09.00 - 14.00

Podjetje je vpisano v sodni register pri Okrožno sodišče v Ljubljani, št. registracije 1/45653/00; matična številka 2254395, davčna številka podjetja: SI37851845

Stik po e-pošti ... in zakaj mu ne dajemo prednosti.

Vaše zadovoljstvo je podjetju Herbalife Nutrition pomembno, zato želimo biti prepričani, da dobivate točne in pravočasne odgovore. Odgovori po e-pošti so pogosto kratki, nezadostni ali nepopolni. Zato smo se osredotočili na učinkovito storitev za stranke z osebnim pogovorom v glavni pisarni podjetja Herbalife Nutrition ali z lokalnim Neodvisnim Herbalife Nutrition Članom.

Ste zainteresirani za Herbalife Nutrition in želite izvedeti več?

Herbalife daje vsakomur možnost za bolj zdravo in aktivno življenje. Če želite izvedeti več, prosimo, izpolnite obrazec in povezali vas bomo z lokalnim Članom.

Neodvisni Herbalife Nutrition Člani lahko odgovorijo na vprašanja, vam pomagajo da izveste več o Herbalifu in sestavijo načrt načina življenja, značilen posebej za vas.

Ne glede na to, ali je vaš cilj nadzor telesne teže, boljše zdravje ali povečanje energije: Herbalife Nutrition Član bo sestavil program posebej za vas. Odgovoril bo na vsa vaša vprašanja, vas motiviral, spodbujal in se veselil z vami.

Za več informacij o tem, kateri izdelki vam ustrezajo, in o tej enkratni priložnosti nam pošljite svoje podatke, da bo Herbalife Nutrition Član lahko vzpostavil stik z vami.