Katera so tveganja uporabe izdelkov Herbalife?

Z izdelki Herbalife niso povezana nobena tveganja. Preden izdelek pride na prodajno polico, se za vsak izdelek izvedejo strogi postopki, ki jih urejajo zakonodaja EU, lokalna zakonodaja, predpisi in notranje smernice, da se zagotovi, da je izdelek varen za uživanje. Te smernice se začnejo od zasnove izdelka pa vse do pakiranja. Herbalife sledi 14-stopenjskemu vodniku za zagotavljanje kakovosti, ki zagotavlja, da uživate le izdelke najvišje kakovosti.  

Na več kot 90 trgih, na katerih delujemo, imamo namenske ekipe za zagotavljanje kakovosti. Te ekipe zagotavljajo, da se za vsak nov ali obstoječi izdelek Herbalife upoštevajo vsi predpisi lokalnih vlad o živilih.

Morda ste opazili, da so v ponudbi Herbalifa nekateri izdelki ali okusi na voljo samo v Evropi in Afriki, nekateri drugi izdelki in okusi pa so na voljo samo v ZDA. To je posledica našega razumevanja preferenc glede okusa in sestavin na različnih trgih ter skladnosti z lokalnimi predpisi.

 

Kako Herbalife zagotavlja, da izdelki niso povezani s tveganji?

Herbalife pri vseh svojih izdelkih upošteva najvišje panožne standarde. Zaposlujemo več kot 300 znanstvenikov in strokovnjakov s področja prehrane in znanstvenih dognanj, ki neutrudno skrbijo za to, da je kakovost naš glavni cilj. Poleg tega je organizacija NSF, mednarodne strateške registracije, vsem našim obratom za proizvodnjo podelila certifikat ISO 45001: Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu.

Verjamemo, da je znanje močno le, če ga delimo. Naše poslanstvo je izboljšati prehranjevalne navade ljudi po vsem svetu s prehranskimi izdelki, ki so odličnega okusa in so znanstveno podprti, in to v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane, ki je del zdravega in aktivnega življenjskega sloga. Pomagamo vam doseči ustrezno uravnoteženost zdrave prehrane.

 

Vir vsebine: https://www.herbalife.co.uk/faq/what-are-the-health-risks-of-herbalife/.