Ali je Herbalife prevara?

Zagotovila zlatega standarda Herbalifa Nutrition

Ne, Herbalife ni prevara. Herbalife Nutrition je svetovno podjetje na področju neposredne prodaje, ki razvija in prodaja izdelke in prehranska dopolnila.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1983, od tedaj pa je zraslo v vodilno podjetje na svetu z izdelki za nadzor telesne teže in dobro počutje, poleg tega je eno največjih podjetij na svetu v prehranski panogi. Potrošnikom po vsem svetu prek mreže neodvisnih Distributerjev dobavljamo visokokakovostno prehrano.

Poslovna priložnost Herbalife Nutrition temelji na naši zavezanosti visokokakovostnim standardom in preglednosti. Z nizkimi začetnimi stroški in 90-dnevno garancijo za vračilo denarja Herbalife Nutrition zagotavlja varnost vsem, ki bi radi postali neodvisni Distributer.

Poslovna priložnost Herbalife Nutrition vključuje trdo delo. Ni bližnjic do bogastva in nobenega zagotovila za uspeh.  

Herbalife Nutrition podpira neodvisne Distributerje s pripomočki za trženje in družbene medije, vključno s prodajnimi tehnikami, ki omogočajo nagrade. Podjetje ima več kot 40 let izkušenj na področju prehrane in je še vedno vodilno podjetje med kupci izdelkov za nadzor telesne teže in dobro počutje.

Zakaj lahko trdimo, da Herbalife Nutrition ni prevara?

Herbalife Nutrition posluje v več kot 90 državah po vsem svetu in dosledno upošteva vse lokalne, regionalne in globalne zakonodajo in predpise. Zagotovila zlatega standarda, ki ga ponuja Herbalife Nutrition, je sklop pravil, ki so bila uvedena za zaščito vseh naših neodvisnih Distributerjev in strank.  

V nadaljevanju preberite naša zagotovila zlatega standarda:

  1. Nizki začetni stroški: Vstopna pristojbina za registracijo za neodvisnega Distributerja je nizka, poleg tega se ne zahteva minimalni nakup. Poleg tega novim neodvisnim Distributerjem močno odsvetujemo nakup večjih zalog izdelkov.
  2. Brez dodatnih stroškov: Za začetek posla ali za uspešno članstvo pri Herbalifu Nutrition ni treba kupiti nobenih dodatnih poslovnih ali prodajnih pripomočkov. 
  3. 90-dnevna garancija za vračilo denarja: vsi neodvisni Distributerji so upravičeni do celotnega vračila stroškov nakupa začetnega paketa Herbalife Nutrition v 90 dneh, če se članstvo iz katerega koli razloga prekine. Povrnili bomo tudi stroške pošiljanja.
  4. 12-mesečna garancija za vračilo denarja: Velja 100-% garancija za vračilo denarja za vse neuporabljene izdelke. To pomeni, da neodvisni Distributerji lahko v enem letu vrnejo vse neprodane ali neuporabljene izdelke, ki so jih kupili v preteklih 12 mesecih.
  5. Izobraževanje in usposabljanje: Jasno opredeljujemo koristne učinke vsakega izdelka in primeren način uporabe, in to neposredno na nalepki izdelka – s tem želimo popolnoma zagotoviti, da se ustrezni izdelki uporabljajo pravilno in se tako dosežejo realni rezultati.
  6. Preglednost in poštenost: Navajamo realna pričakovanja in točne informacije o poslovni priložnosti, možnih zaslužkih ter naporih, potrebnih za uspeh na vseh ravneh.
  7. Vzajemni sporazum: Od vsakega novega neodvisnega Distributerja pričakujemo, da pisno potrdi, da je seznanjen z vsemi temi zagotovili zlatega standarda, in to še preden se sprejme njegova članska pristopnica. 

Vir vsebine: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/