Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več si preberite tu »

Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

 Zadnja sprememba: 17. maj 2018

Podjetje Herbalife spoštuje zasebnost vsakega posameznika, ki obišče njegove spletne strani in uporablja njegove storitve. Ta pravilnik o zasebnosti vam v obliki pogosto zastavljenih vprašanj (FAQ) posreduje informacije o tem, kako podjetje Herbalife uporablja vaše osebne podatke in kakšne so vaše pravice v zvezi s tem. Če imate glede tega pravilnika dodatna vprašanja, nam lahko pišete na privacy@herbalife.com.

Prosimo upoštevajte, da se ta pravilnik nanaša zgolj na tiste spletne strani Herbalife (“strani”), ki vsebujejo povezavo nanj.

S pomočjo tabele na koncu tega pravilnika in na osnovi vaše države prebivališča lahko najdete upravljavca vaših osebnih podatkov v podjetju Herbalife. Upravljavec vaših osebnih podatkov določi namene in načine obdelave osebnih podatkov.

Prosimo upoštevajte tudi to, da se izdelki Herbalife prodajajo izključno preko naših neodvisnih članov (“člani”), ki so tudi lahko upravljavci vaših osebnih podatkov. Če želite izvedeti, kakšne so njihove podatkovne prakse, se obrnite neposredno na njih.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

  • Kakšne so prednosti tega, da podjetje Herbalife zbira moje podatke?
  • Katere informacije se utegnejo zbirati na straneh podjetja Herbalife?
  • Kako bo podjetje Herbalife zbiralo in hranilo te podatke?
  • Kako dolgo bo podjetje Herbalife hranilo te podatke?
  • Kakšna je zavezanost podjetja Herbalife do zasebnosti otrok?
  • Kaj so piškotki?
  • Kako se uporabljajo piškotki na tej strani in kateri podatki se zbirajo?
  • Kako onemogočim in omogočim piškotke?
  • Kakšne so moje pravice glede mojih osebnih podatkov?
  • Kako je z spletno varnostjo in varnostjo spletne strani?
  • Ali lahko podjetje Herbalife spremeni ta pravilnik?
  • Kako lahko najdem upravljavca mojih osebnih podatkov v podjetju Herbalife?

 

Kakšne so prednosti tega, da podjetje Herbalife zbira moje podatke??

Podjetje Herbalife zbira preko svojih spletnih strain osebne podatke iz različnih razlogov:

  • za pripravo in izvajanje dogovora z vami, kot so:
  • priprava in nastop dogovora z vami o članstvu;
  • izvajanje dogovora o članstvu, vključno z izračunom vašega zaslužka in zaslužka drugih članov, ter vzdrževanje in posredovanje podatkov o članih nad in pod vami (linearna poročila);
  • obdelava naročil izdelkov;
  • dostava in vračilo izdelkov ter vodenje garancij; in
  • za namene plačil.
  • za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, kot so:
  • za računovodske in davčne namene;
  • izvajanje postopkov odpoklica izdelkov; in
  • odzivanje na zahteve po podatkih s strani pristojnih javnih organov in pravosodnih oblasti.
  • za legitimne poslovne namene podjetja Herbalife, kot so:
  • zagotavljanje naših storitev in zaščita celovitosti ter varnosti naših storitev;
  • izboljšanje uporabniške izkušnje naših spletnih strani, tako da jih naredimo bolj dostopne in uporabniku prijaznejše ter ustvarimo vsebino, ki je za vas pomembnejša;
  • reševanje poizvedb članov;
  • uveljavljanje naših pogojev uporabe, pravila članstva in naših pravic; in
  • zagotavljanje informacij ter spletnega oglaševanja naših izdelkov, storitev in posebnih ponudb.

Skladno z veljavno zakonodajo imate pravico, da nasprotujete določeni rabi vaših osebnih podatkov, vendar v tem primeru ne boste mogli uživati vseh ugodnosti naših izdelkov in storitev.

  • na podlagi vašega soglasja:
  • prejemanje namenskih storitev, ko je prejem informacijskih paketov;
  • vzpostavitev stika s članom podjetja Herbalife za predstavitev članstva ali sodelovanje pri prireditvah in izzivih;
  • za uporabo vašega elektronkega naslova ali telefonske številke v zvezi s trženjem izdekov in storitev podjetja Herbalife ter povezanih izdelkov in storitev; in
  • uporaba določenih piškotkov in podobne tehnologije, kot to zahteva zakon.

Soglasje lahko kadarkoli prekličete, tako da pišete na spodnji elektronski naslov, se odpoveste oglaševanju s sporočilom po elektronski pošti ali SMS-u, ali s spremembo nastavitev zasebnosti v svojem brskalniku, kakor je opisano spodaj. Če umaknete soglasje, morda ne boste mogli v celoti uživati v naših izdelkih in storitvah.

 

Katere informacije se utegnejo zbirati na straneh podjetja Herbalife?

 

V podjetju Herbalife se vam trudimo dati, kar se da največ nadzora nad vašimi osebnimi podatki. Na splošno lahko obiskujete naše spletne strani, ne da bi nam povedali, kdo ste, in razkrili kakršnekoli podatke o sebi. Vendar pa zbiramo tehnične podatke, kot so IP naslov in podatki o vašem brskalniku, da lahko zagotovimo povezavo in prikaz naše spletne strani. Na primer, lahko zbiramo podatke o vašem potovanju po spletni strani ali zabeležimo možnosti, ki ste jih izbrali. To je običajen postopek za vse spletne strani na spletu. Na osnovi zbranih informacij vas ni mogoče neposredno prepoznati, utegnejo pa pomagati nam pri trženju in izboljšanju storitev, ki jih nudimo.

V določenih primerih vendarle zbiramo podatke neposredno od vas, kot so vaše ime in naslov; na primer, ko izpolnite obrazec za dodatne informacije o izdelkih Herbalife ali članstvu v podjetju Herbalife ali za vzpostavitev stika s članom ali da sodelujete v izzivih ali nagradnih igrah. V takih primerih vam lahko po potrebi zagotovimo dodatne informacije in izbire glede nameravane uporabe vaših osebnih podatkov. Zbiramo tudi vaše komunikacijske nastavitve, na primer, ali želite prejemati komercialna e-poštna sporočila ali ne.

Za registrirane člane zbira podjetje Herbalife podatke o izdelkih, ki jih kupite na spletu, in podatke, ki jih člani prostovoljno vnesejo na spletnih straneh, kot so njihove potencialne stranke ter tržna prizadevanja.

O vas lahko prejmemo dodatne informacije iz javnih in komercialno dostopnih virov ter drugih tretjih oseb. Če dostopate do storitev tretjih oseb, kot so Facebook, Google ali Twitter preko naših spletnih mest, da se prijavite na naše spletne strani ali delite informacije o svoji izkušnji na naših spletnih straneh z drugimi, lahko zbiramo informacije od teh storitev tretjih oseb.

Nekatere vsebine ali funkcionalnosti naših spletnih strani zagotavljajo tretje osebe, kot so Facebook in Twitter vtičniki. Te tretje stranke prejmejo nekatere informacije o vaši uporabi naše spletne strani, vključno z uporabo piškotkov in podobnih tehnologij (glejte poglavje o piškotkih spodaj). Prosimo, da se obrnete na spletne strani teh tretjih oseb za informacijo o tem, kako uporabljajo vaše podatke.

Kako bo podjetje Herbalife zbiralo in hranilo te podatke?

Herbalife hrani vaše osebne podatke v centraliziranem skladišču skupaj z drugimi morebitnimi informacijami o vas. To nam omogoča izogibanje podvajanju, boljše upravljanje z našimi informacijskimi viri in nudenje boljših storitev. Te podatke uporabljamo za zgoraj navedene namene in v skladu z vašimi odločitvami.

Kako dolgo bo podjetje Herbalife hranilo te podatke?

Vaše podatke lahko hranimo tako dolgo, kot je to potrebno za namene, za katere so bili zbrani, ali kot to zahteva zakon, karkoli traja dlje. Kako dolgo bo podjetje Herbalife hranilo vaše osebne podatke, je odvisno od namena njihove uporabe.

Podjetje Herbalife hrani vaše podatke v varnem okolje, ki je zaščiteno s kombinacijo fizičnih in tehničnih ukrepov. Te informacije niso javno dostopne, razen tistih, ki jih sami prostovoljno posredujete na javnih skupnostih in forumih na naših spletnih straneh ali platformah tretjih oseb.

  • Če želite razumeti, kako lahko spremenite ali posodobite hranjene informacije o vas, si oglejte spodnje poglavje z naslovom: "Kakšne so moje pravice glede mojih osebnih podatkov?"

S kom deli podjetje Herbalife moje osebne podatke?

Pomembni osebni podatki bodo deljeni s/z:

  • povezanimi in pridruženimi družbami podjetja ter trgovci, agencijami in imetniki licence katerekoli od teh družb;
  • ponudniki storitev, ki delajo za podjetje Herbalife, na primer podjetja, ki nam pomagajo razvijati naše spletne strani in jih ohranjati varne, ter podjetja, ki nam pomagajo izboljšati naša oglaševalska prizadevanja;
  • drugimi podjetji, s katerimi je podjetje Herbalife v vaše dobro neposredno ali posredno vzpostavilo sodelovanje, na primer podjetja za izpolnjevanje naročil, dostavo paketov, e-poštne upravne storitve, obdelavo plačil s kreditnimi karticami in zagotavljanje storitev za stranke;
  • izbranimi člani podjetja Herbalife, vključno s člani podjetja Herbalife, ki so nad vami (na primer linearna poročila);
  • drugimi strankami, kot to zahteva zakon, ali da se ugodi sodnemu pozivu priče, sodnim postopkom ali podobnemu pravnemu ali sodnemu postopku ali arbitraži, vključno z razkritjem pooblaščenim revizorjem tretjih strank ali vladnim organom ali v primeru preiskave ali preprečitve goljufije; in
  • drugim strankam v okviru podjetniškega prenosa, kot so postopki združitve, prevzema ali stečaja.

Kje bodo moji osebni podatki shranjeni?

Herbalife deluje v mnogih državah po vsem svetu. Z namenom zagotavljanja doslednih storitev ne glede na vašo lokacijo izvajamo določene funkcije spletnega mesta z enega osrednjega mesta. To je trenutno v Združenih državah. Poleg tega so lahko člani, ki so nad vami, locirani v ZDA ali drugih državah. Ne obstaja en sam sklop zakonov o varstvu podatkov, ki bi pokrival Evropo, ZDA in druge dele sveta. Evropski zakoni zahtevajo, da podjetje Herbalife sprejme ukrepe za zaščito vaših podatkov, kadar se ti prenašajo v regije izven Evrope. Ti ukrepi vključujejo:

  • za mednarodne prenose drugim enotam podjetja Herbalife po svetu podjetje sledi vzorčnim pogodbenim klavzulam;
  • za mednarodne prenose ponudnikom storitev so zaščite odvisne od zadevnega ponudnika storitev in njegove lokacije ter vključujejo sporazume, ki vsebujejo klavzule o varstvu podatkov, kot to zahteva zakon; in
  • v primerih mednarodnih prenosov članom, ki so nad vami v vaši prodajni verigi, se podjetje Herbalife naslanja na izvajanje pogodb o članstvu.

Kakšna je zavezanost podjetja Herbalife do zasebnosti otrok?

Varovanje zasebnosti otrok je pomembno. V nekaterih primerih utegne podjetje Herbalife zbirati osebne podatke mladoletnih oseb. Podjetje Herbalife pridobi soglasje staršev ali zakonitih skrbnikov mladoletnika, kot to zahteva veljavna zakonodaja.

Kaj so piškotki?


Piškotek je besedilni niz informacij, ki ga spletna stran prenese v datoteko piškotka brskalnika na trdem disku vašega računalnika, tako da si lahko spletna stran zapomni, kdo ste. Piškotki lahko spletni strani pomagajo pri hitrejšem ujemanju vsebin z vašimi prednostnimi interesi. Nekateri piškotki nam omogočajo, da poustvarimo in ponovimo uporabniške seje na naših spletnih mestih. Večina večjih spletnih strani uporablja piškotke.

Piškotek bo ponavadi vseboval ime domene, kjer je nastal; svojo "življenjsko dobo"; in vrednost, ki je običajno naključno ustvarjena edinstvena številka.

Podjetje Herbalife na tej spletni strani uporablja dve vrsti piškotkov:

Sejne piškotke, ki so začasni piškotki in ostanejo v datoteki piškotka vašega brskalnika, dokler ne zapustite spletne strani.

Trajne piškotke, ki ostanejo v datoteki piškotka vašega brskalnika veliko dlje (kako dolgo, pa je odvisno od življenjske dobe določenega piškotka).

Kako se uporabljajo piškotki na tej strani in kateri podatki se zbirajo?

Sejni piškotki
Ti se uporabljajo za naslednje namene:

  • omogočajo vam prenos podatkov preko strani našega spletnega mesta, s čimer se izognete njihovemu večkratnemu vnašanju; in
  • ko ste prijavljeni vam omogočajo dostop do shranjenih podatkov.

Trajni piškotki
Ti se uporabljajo za naslednje namene:

  • pomagajo nam vas prepoznati kot edinstvenega obiskovalca (z uporabo številke), ko se vrnete na našo spletno stran;
  • omogočajo nam prilagoditi vsebino in oglase vašim prednostnim interesom ali se izogniti večkratnemu prikazovanju istih oglasov;
  • za priprava zbirnih statistik, ki nam omogočajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran, in pomagajo izboljšati strukturo naše spletne strani;
  • za prepoznavanje in odpravljanje težav z uporabniškimi izkušnjami ter izboljšanje delovanja spletnih mest; in
  • za reševanje poizvedb članov in pomoč pri zagotavljanju skladnosti z našimi članskimi pravili.

Piškotki tretjih oseb
Piškotke lahko preko naših spletnih strani posredujejo tudi tretje osebe. Ti se uporabljajo za naslednje namene:

  • prilagajanje vsebin vašim željam;
  • štetje obiskovalcev naših spletnih strani; in
  • zagotavljanje varnosti v nakupovalnih košaricah in pri transakcijah.

Spletni svetilniki
Nekatere naše spletne strani lahko vsebujejo elektronske slike, znane kot spletne svetilnike (včasih imenovane tudi prozorni GIF-i), ki nam omogočajo štetje uporabnikov, ki obiščejo te strani. Spletni svetilniki zbirajo samo določene podatke, ki vsebujejo številko piškotka, čas in datum ogleda strani in opis strani, na kateri domuje spletni svetilnik. Prav tako lahko gostimo spletne svetilnike, ki jih namestijo tretje osebe oglaševalke. Ti svetilniki se uporabljajo zgolj za spremljanje učinkovitosti določene oglaševalske akcije.

Kako onemogočim in omogočim piškotke?
Imate možnost, da sprejmete ali zavrnete piškotke, tako da spremenite nastavitve v vašem brskalniku. V kolikor piškotke onemogočite, se lahko zgodi, da ne boste mogli uporabljati vseh interaktivnih možnosti na naših spletnih straneh. Če želite biti pred sprejetjem piškotka na vaš trdi disk opozorjeni na to, sledite spodnjim navodilom.

 

Brisanje piškotkov
Piškotke, ki so bili nameščeni v mapo piškotkov v vašem brskalniku, lahko preprosto izbrišete. Če na primer uporabljate Microsoft Windows Explorer:

Odprite 'Windows Explorer'
Kliknite na gumb 'Iskanje' v orodni vrstici
Vnesite "piškotek" v iskalno polje za 'Mape in Datoteke'
Izberite 'Moj računalnik' v polju 'Poglej v'
Kliknite 'Išči zdaj'
Dvokliknite mape, ki so bile najdene
'Izberite' katerokoli datoteko piškotka
Pritisnite gumb 'Izbriši' na tipkovnici

Če ne uporabljate Microsoft Windows Explorerja, pojdite v meni »Pomoč« in izberite »piškotki« za informacije o tem, kje najti mapo piškotkov.

Kakšne so moje pravice glede mojih osebnih podatkov?

Odvisno od veljavne zakonodaje lahko imate različne pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki, kot so pravica do dostopa, popravka, omejitve ali ugovora do obdelave vaših osebnih podatkov (vključno z obdelavo za neposredno trženje) in prenosa na drugega upravljavca ter brisanja. Nekatere naše spletne strani vam omogočajo pregled in posodobitev vaših osebnih podatkov ali preklic članstva v storitvi. Kadar ta funkcija ni na voljo ter za pomoč glede pravic v zvezi z drugimi osebnimi podatki, se obrnite na vašo lokalno službo za storitve članov podjetja Herbalife na naslov privacy@herbalife.com.

Prosimo, upoštevajte, da za te pravice veljajo omejitve, določene z zakonom.

Če ne želite prejemati oglaševanja po elektronski pošti ali SMS-u, vam bo v prejetih sporočilih dana možnost, da se odjavite.

Če imate dodatna vprašanja o tem pravilniku ali naših praksah ali če imate pritožbe glede tega, kako podjetje Herbalife uporablja vaše osebne podatke, se, prosimo, obrnite na:

Data Protection Officer – EMEA
Herbalife Finance and Operations Service Centre
Puszkarska 7H, 30-644 Kraków, Poland
privacy@herbalife.com

 

Uporabniki in člani v Evropski uniji, ki imate pomisleke glede zbiranja in uporabe vaših osebnih podatkov ter jih podjetje Herbalife ne zmore rešiti v vaše zadovoljstvo, imate pravico vložiti pritožbo pri pristojnem nadzornem organu znotraj vašega sodnega območja.

Kako je z spletno varnostjo in varnostjo spletne strani?

Medmrežje ni varen sistem in vedno morate biti previdni glede podatkov, ki jih razkrivate na spletu. Osebni podatki, ki se zbirajo preko spletnih strani podjetja Herbalife, so shranjeni v varnih delovnih okoljih, katera niso na voljo javnosti. Kadar je potrebno, so osebni podatki pred izvedbo transakcije šifrirani z uporabo ustrezne varne tehnologije.

Ali lahko podjetje Herbalife spremeni ta pravilnik?

Zakoni o zasebnosti, smernice in sodna praksa se stalno spreminjajo. Zato si podjetje Herbalife pridržuje pravico, da občasno spremeni ta pravilnik. Priporočamo, da občasno obiščete našo spletno stran in se seznanite z najnovejšo različico našega pravilnika.

Kako lahko najdem upravljavca mojih osebnih podatkov v podjetju Herbalife?

S pomočjo spodnje tabele in na osnovi vaše države prebivališča lahko najdete upravljavca vaših osebnih podatkov v podjetju Herbalife.

Armenija

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Avstrija

HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Germany

Azerbajdžan

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Belorusija

Herbalife Bela LLC, Bldg.29-91А, Prityckogo str., Minsk, 220092, Belarus

Belgija

HERBALIFE INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL – Belgium

Bosna

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Bolgarija

Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn (“Herbalife Polska”)

Hrvaška

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Ciper

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece (“Herbalife Greece”)

Češka

HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Identification No. (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, Czech Republic (“Herbalife Czech”)

Danska

Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6

1103 København K

Estonija

LLC “Herbalife International RS” | Russia, 129110, Moscow, Prospect Mira, 33/1. (“Herbalife”)

Finska

Herbalife International Finland OY (PL 211, 00131 Helsinki, Finland

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Francija

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Francoska Polinezija

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Gruzija

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7

Nemčija

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Germany

Gana

Herbalife of Ghana Ltd., SK DTD127b, Tema, Motorway, Industrial Area Spintex Road, Accra, Ghana

Grčija

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Athens, Greece

Madžarska

Herbalife Hungary Ltd., 1097 Budapest, Gubacsi út 6., Building “B”

Islandija

Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB

Irska

Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, United Kingdom

Izrael

HERBALIEF INT’L OF ISRAEL (1990) LTD., 46 Derech Hamakabim St, Industrial Zone, Rishon, Letzion 75359, Israel

Italija

Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italia

Kazahstan

LLC Herbalife Kazakhstan, 241 Mukanov Ave., 050008 Almaty city, Republic of Kazakhstan

Kirgizija

LLC Herbalife Kazakhstan, 050008, Kazakhstan, Almaty, Mukanova st. 241. (“Herbalife”)

Latvija

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Libanon

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece («Herbalife Greece»)

Litva

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Makedonija

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Malta

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Moldavija

I.C.S Herbalife MA SRL , С/f: 1012600022785, Str. Ismail, 81/1, Business Centre “Panorama”, et. 2, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

Mongolija

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Nizozemska

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Norveška

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Poljska

HERBALIFE POLSKA Sp. z o.o., Janki, ul. Falencka 1B, 05-090, Raszyn, Polska

Portugalska

HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Av. Infante D. Henrique, 347 Lisboa, 1800-218, PORTUGAL

Romunija

Herbalife RO SRL, Str.Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod postal 011751, Bucuresti, Romania

Rusija

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Srbija

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Slovaška

Herbalife Slovakia s.r.o., ID No: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Slovak Republic (“Herbalife Slovakia”)

Slovenija

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Hrvaška (“Herbalife Croatia”)

Južna Afrika (vključno z Bocvana, Lesoto, Namibija and Svazi)

Herbalife International South Africa, Ltd., Ground Floor, Building 32, Woodlands Office Park, Woodlands Drive, Woodmead, Gauteng, 2191, South Africa

Španija

Herbalife International de España S.A.

C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid

Švedska

Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, Sweden

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Švica

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Germany

Turčija

HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ., Büyükhanlı Plaza, Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok., N3 Ataşehir, 34752, İstanbul/Türkiye

Ukrajina

 Herbalife Ukraine LLC,  01103, Kyiv, 26 Kikvidze str, Ukraine

Združeno kraljestvo

HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB. United Kingdom

Zambija

Herbalife Zambia Ltd., Shop no. 5, Farmers House, Central Park, Cairo Road, Lusaka, Zambia

©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 18.11.2018 21:09:21 | NAMP2HLASPX01