Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Herbalifove cene

Pri Herbalifu cenimo odnos, ki ga naši neodvisni distributerji ustvarjajo s svojimi kupci. Zato kupcem vedno priporočamo, naj izkoristijo znanje, podporo in spodbudo svojih osebnih distributerjev. Prav zato ne objavljamo svojega cenika na svetovnem spletu. Vaš distributer se bo z vami dogovoril o konkurenčni ceni vaših izbranih izdelkov.


Zakaj potrebujem distributerja Herbalife?

Pri Herbalifu izdelkov ne prodajamo v trgovinah, saj ima vsak izmed naših kupcev največje koristi iz stalnega osebnega stika s Herbalifovim neodvisnim distributerjem. Ko postanete kupec, vam bomo pomagali pri vaših zahtevah glede izdelkov.

Vsak je drugačen, mi pa vemo, da boste od Herbalifa največ dobili v osebnem prilagojenem programu. Ko se s strokovnjakom pogovorite o svojih potrebah, smo prepričani, da boste izbrali najboljše za svoje cilje glede svojega zdravja in splošnega počutja.


Kako lahko najdem distributerja Herbalife?

Če želite najti neodvisnega distributerja Herbalife, prosimo, vzpostavite stik še danes. Povezali vas bomo z izkušenim distributerjem, s katerim se lahko pogovorite o svojih potrebah.


Build an ongoing relationship with your Herbalife Independent Distributor
©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 20.5.2019 0:13:19 | NAMP2HLASPX01