Herbalife24 – visokokakovostna športna prehrana

24-URNA VISOKOKAKOVOSTNA ŠPORTNA PREHRANA

Sprostite svoj potencial z brezkompromisno športno prehrano. Ne glede na to, ali ste rekreativni tekač, navdušenec nad športi v naravi ali vrhunski športnik – z linijo izdelkov za športno prehrano Herbalife24® izboljšajte svojo telesno zmogljivost. Od visokokakovostnih beljakovinskih rešitev in elektrolitskih napitkov do prehranskih dopolnil za nočno regeneracijo, linija izdelkov Herbalife24® ponuja izdelke, primerne za vaše potrebe v športu, za treninge in regeneracijo. Dosegajte najboljše rezultate s prvo linijo izdelkov za 24-urno športno prehrano na trgu.

Herbalife24 CR7 Drive – izboljšajte zmogljivost

IZBOLJŠAJTE ZMOGLJIVOST Z NAPITKOM CR7 DRIVE

V sodelovanju s profesionalnim nogometašem Cristianom Ronaldom smo razvili napitek, ki je primeren za pitje med vadbo in vam pomaga ohranjati vzdržljivost* v telovadnici, na igrišču ali med aktivnostmi na prostem. CR7 Drive ima osvežilen okus jagod acai, formulo napitka so zasnovali znanstveniki in to je ogljikohidratno-elektrolitski napitek, namenjen, da pomaga podpreti zahtevne treninge z energijo in izboljša hidracijo.* CR7 Drive je sodoben športni napitek nežnega okusa in s formulo, ki nam vsem podpira zagon z dodatno energijo.

* Raztopine z ogljikovimi hidrati in elektroliti pripomorejo k ohranjanju vzdržljivosti med daljšo vzdržljivostno vadbo. Raztopine ogljikovih hidratov in elektrolitov povečujejo absorpcijo vode med telesno dejavnostjo.

Herbalife24 Formula 1 Sport – nadomestni obrok za nadzor telesne teže

NADOMESTNI ŠPORTNI OBROK ZA NADZOR TELESNE TEŽE, KATEREGA FORMULO SO ZASNOVALI ZNANSTVENIKI

Formula 1 Sport ni le še en nadomestni obrok za nadzor telesne teže. Oskrbite športnika v sebi z energijo, ob tem pa skrbno nadzorujte svoj dnevni vnos kalorij. Ta edinstveni uravnoteženi obrok zagotavlja mešanico visokokakovostnih beljakovin, vlaknin, ogljikovih hidratov ter ključnih vitaminov in mineralov. Razvili so jo strokovnjaki, da vašemu telesu zagotavlja hranilne snovi uravnoteženega obroka. Spremljajte svoj dnevni napredek s priročnim športnim napitkom odličnega okusa kot nadomestnim obrokom za nadzor telesne teže.

Herbalife24 Hydrate – kar največ iztisnite iz svojega treninga

ELEKTROLITSKI NAPITEK BREZ KALORIJ

Hidracija med vadbo je ključni dejavnik, da se doseže optimalna zmogljivost.** S poglobljenimi raziskavami in znanstveno utemeljenimi formulami smo razvili elektrolitski napitek brez kalorij. Herbalife24® Hydrate vsebuje veliko vitamina C, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Posamezna porcija je v ločeni vrečki, ki se zlahka zmeša z vodo, tako lahko Herbalife24® Hydrate vzamete s seboj, kamorkoli greste. Kar najbolje izkoristite svoj trening z našim elektrolitskim napitkom odličnega okusa, primernim za pitje med vadbo.

** Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2018; 15(1): 38. Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2017; 14: 33.

Herbalife24 Prolong – optimizirajte svojo zmogljivost

OGLJIKOHIDRATNO-BELJAKOVINSKI NAPITEK, PRIMEREN ZA PITJE MED VADBO

Da bi vam pomagali optimizirati zmogljivost, smo razvili edinstveno ogljikohidratno-beljakovinsko mešanico, ki telesu med daljšo intenzivno vadbo zagotavlja ključne hranilne snovi.** Herbalife24® Prolong je obogaten z vitamini C, B1, B3, B6 in B12. Prolong se lahko preprosto zmeša z vodo in nastane osvežilen napitek z okusom agrumov. Herbalife24® Prolong je popoln izdelek, ki podpira vaše vsakodnevne treninge in vam pomaga, da izvajate vadbo po najboljših močeh.

** Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2018; 15(1): 38. Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2017; 14: 33.

Herbalife24 Rebuild Strength – regeneracija po vadbi za moč

REGENERACIJA PO VADBI ZA MOČ

Po intenzivni vadbi za moč si morate vi in vaše mišice odpočiti. Za čim boljšo regeneracijo je pomembno, da po vadbi zaužijete beljakovine in ogljikove hidrate.** Herbalife24® Rebuild Strength je odličen napitek z okusom čokolade, primeren za pitje po vadbi, en napitek pa vsebuje 25 gramov beljakovin, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase. Optimizirajte svojo regeneracijo z napitkom Herbalife24® Rebuild Strength.

** Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2018; 15(1): 38. Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2017; 14: 33.

Herbalife24 Rebuild Endurance – regeneracija po vadbi za vzdržljivost

REGENERACIJA PO VADBI ZA VZDRŽLJIVOST

Prehranski načrt za učinkovito regeneracijo zajema ravnovesje hidracije, beljakovin in ogljikovih hidratov.** Da bi podprli regeneracijo po vadbi, smo zasnovali ogljikohidratno-beljakovinski športni napitek, ki vsebuje poglavitne vitamine in minerale. Herbalife24® Rebuild Endurance vsebuje edinstveno mešanico vitaminov C, E, B1 in B2 ter železa, zato je odličen napitek za regeneracijo pri vzdržljivostnem treningu in po aerobni vadbi.

** Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2018; 15(1): 38. Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2017; 14: 33.

Herbalife24 Restore – nočna prehranska podpora

NOČNA PREHRANSKA PODPORA

Vaše telo med spanjem počiva in se regenerira, zato je kakovosten spanec ključen za optimalno regeneracijo. Herbalife24® Restore je prehransko dopolnilo za nočno prehransko podporo in sprostitev.*** Restore je na voljo v kapsulah in vsebuje vitamine A, E in C. Vitamin C ima vlogo pri

delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Zbudite se pripravljeni na naslednjo vadbo. 

*** Kim idr., Eur J Clin Nutr. 2007, 61(4): 536–541, Messaoudi idr., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128–132, Miclo idr., FASEB J, 2001; 15(10): 1780–1782.

Herbalife24 LiftOff Max –  energijska mešanica v prahu, prehransko dopolnilo za napitek brez sladkorja

ŠPORTNI ENERGIJSKI NAPITEK BREZ SLADKORJA

Iztisnite iz vadbe kar največ z napitkom LiftOff® Max. To je energijska mešanica v prahu, prehransko dopolnilo za napitek brez sladkorja, ena porcija pa vsebuje 180 mg kofeina.**** LiftOff® Max ima osvežilen okus grenivke, ob tem pa ne vsebuje umetnih barvil niti arom, zato pa vsebuje veliko vitamina C, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Z napitkom LiftOff® Max trenirajte kot pravi športnik.

**** Priporočljivo je, da dnevni vnos ne preseže 400 mg kofeina iz vseh virov (200 mg za nosečnice ali doječe ženske). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5): 4102, 120 str.

Herbalife24 – linija izdelkov za športno prehrano, zasnovanih za učinkovitost

ZASNOVANO ZA UČINKOVITOST. POTRJENO Z ZNANSTVENIMI DOGNANJI

Z izdelki linije Herbalife24® izboljšajte svojo telesno pripravljenost, zmogljivost in regeneracijo. Naša linija izdelkov za 24-urno športno prehrano je zasnovana za vsakodnevne športnike, vrhunske športnike in tiste, ki si prizadevajo doseči najboljše rezultate. Vsak izdelek je bil strokovno razvit in je podprt z znanstvenimi raziskavami. Vsi izdelki linije Herbalife24® so zasnovani z visokokakovostnimi sestavinami in so skrbno testirani, da bi zagotovili, da izpolnjujejo in celo presegajo panožne standarde.

Herbalife24 – linija prehranskih izdelkov, odobrenih v programu Informed Sports

RAZVITO V LABORATORIJU. DOKAZANO V PRAKSI

Neodvisni izvajalec izdelke iz linije Herbalife24® vsako serijo testira na prepovedane snovi. Več informacij preberite na nalepkah izdelkov. Program zagotavljanja kakovosti Informed-Sport potrjuje, da je vzorec iz serije, iz katere je ta izdelek, testiran na prepovedane snovi v svetovno znanem vrhunskem laboratoriju za dopinško kontrolo, LGC. Naša ponudba izdelkov Herbalife24® tvori učinkovit načrt športne prehrane – zajema hidracijo, beljakovine, ogljikove hidrate ter ključne vitamine in minerale. Našo linijo izdelkov za športno prehrano lahko prilagodite svojim specifičnim potrebam pri treningu. Z brezkompromisno športno prehrano trenirajte kot pravi športnik.

Herbalife24 – športna prehrana za vsakodnevne športnike

100% ZAUPANJE ZA TEKMOVANJE

Izdelki Herbalife24® se redno testirajo in spremljajo, da izpolnjujejo številne podrobno opredeljene specifikacije, ki zagotavljajo stabilnost izdelka in da so vse sestavine skladne z navedbami na nalepki na izdelku. Naša obljuba je, da bomo zagotovili, da lahko športniki, trenerji in pomočniki trenerjev zaupajo našim izdelkom. Povečajte svojo zmogljivost in regeneracijo s 100-odstotnim zaupanjem v lastno prehrano.

  

Najpogostejša vprašanja in odgovori

1. VPR.: Kako sestaviti učinkovit načrt športne prehrane?

Ko razmišljate o najučinkovitejših izdelkih za športno prehrano, ki jih lahko uživate ob vadbi, je koristno razmišljati o njih v treh fazah: pred vadbo, med njo in po njej.

  • Priprava telesa na vsakodnevno vadbo je enako pomembna kot zagotavljanje energije telesu po vadbi. Prehrana pred vadbo se mora osredotočiti na hidracijo in zagotavljanje dodatne energije telesu.**
  • Med vadbo želite ohraniti povišano raven energije ter ustrezno hidracijo in dovolj energije za vadbo.** Naš ogljikohidratno-beljakovinski napitek Herbalife 24® Prolong vsebuje dodane vitamine in je odličen za uživanje med daljšo intenzivno vadbo. CR7 Drive je športni napitek, ki smo ga razvili v sodelovanju s Cristianom Ronaldom in je zasnovan za ohranjanje vzdržljivosti*, pomoč pri oskrbi z energijo pri zahtevnih treningih* in izboljšanje hidracije*.
  • Po intenzivni vadbi za moč si morate vi in vaše mišice odpočiti. Prehranski načrt za učinkovito regeneracijo zajema ravnovesje hidracije, beljakovin in ogljikovih hidratov. Spoznajte naše izdelke iz linije Herbalife 24®: beljakovinska napitka Rebuild Endurance in Rebuild Strength in multivitaminsko prehransko dopolnilo, ki so zasnovani za podporo pri regeneraciji po vadbi in zagotavljajo prehransko podporo. Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase.

 

2. VPR.: Kako se športna prehrana razlikuje od običajne?

Zdi se, da vlada napačno prepričanje, da je športna prehrana namenjena le profesionalnim športnikom. Res je, da športniki trdo trenirajo in da so njihove prehranske zahteve zelo visoke, vendar športna prehrana temelji na tehtni splošni prehranski osnovi, ki se lahko uporablja za vse, ki so redno aktivni.

Splošna prehrana pomeni, da se uživajo zadevno število kalorij in poglavitne hranilne snovi za vzdrževanje vitalnih telesnih funkcij, kar je odvisno od posameznikovih edinstvenih prehranskih ciljev in ciljev glede telesne pripravljenosti.

Podobno uravnotežen načrt športne prehrane – ki skladno s potrebami zagotavlja hrano, tekočino in prehranska dopolnila – spodbuja predvsem optimalno zdravje, hkrati pa zagotavlja energijo za telesno aktivnost, zagotavlja podporo pri regeneraciji ter optimizira prilagajanje glede na trening in zmogljivost.*****

  • Zagotavljanje, da je vnos kalorij sestavljen iz ustreznih količin makrohranil: beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob.
  • Zagotavljanje ustrezne hidracije – ta je ključna za pravilno delovanje telesa. Pri uživanju energijskih napitkov pozorno spremljajte dnevni vnos kofeina.****

3. VPR.: Kaj so izdelki za športno prehrano?

Prehrana in dober načrt za telesno pripravljenost gresta z roko v roki – ne glede na to, ali šele začenjate svojo pot do telesne pripravljenosti, redno obiskujete fitnes in ste športni zanesenjak ali vrhunski športnik, potrebujete optimalno prehrano, ki vam zagotavlja podporo v vsakem trenutku. Linija športnih izdelkov Herbalife24® vključuje izdelke, ki jih potrebujete za pomoč pri pripravi, treningu in regeneraciji. Linija izdelkov je prilagodljiva, da kar najbolj ustreza vašemu specifičnemu urniku treningov. Izboljšajte svoje treninge, zmogljivost in regeneracijo z našo linijo izdelkov za 24-urno športno prehrano. Zagotavljamo, da neodvisni izvajalec vsak izdelek iz vseh proizvedenih serij testira na prepovedane snovi. Da bi bili povsem prepričani, lahko izdelkom sledite na podlagi številke serije na izdelku in to preverite na spletišču www.Informed-Sport.com.

 

4. VPR.: Kdaj naj jemljem športna prehranska dopolnila?

Ni pomembno le, katere izdelke za športno prehrano uživate, ampak tudi, kdaj jih uživate. Odvisno od vaših prehranskih ciljev in ciljev glede telesne pripravljenosti so lahko za vašo vadbo potrebne nekatere vrste športnih prehranskih dopolnil za pred vadbo ter med njo ali po njej.** Naša linija izdelkov Herbalife24® za športno prehrano zagotavlja prehransko podporo za 24 ur aktivnega športnika (24-hour athlete™). Tako jo lahko prilagodite glede na svoj šport, trening ter potrebe po zmogljivosti in regeneraciji.***

 

5. VPR.: Kje lahko kupim izdelke za športno prehrano v Sloveniji?

Izdelki linije Herbalife24® se prodajajo izključno prek mreže neodvisnih Distributerjev. Izdelke linije Herbalife24® za športno prehrano lahko kupite tako, da se obrnete na enega izmed naših neodvisnih Distributerjev (neodvisnega Distributerja v svojem kraju poiščite prek našega obrazca) če pa ste Član, jih lahko kupite neposredno prek spleta na našem spletišču MyHerbalife.com.

 

* Raztopine z ogljikovimi hidrati in elektroliti pripomorejo k ohranjanju vzdržljivosti med daljšo vzdržljivostno vadbo. Raztopine ogljikovih hidratov in elektrolitov povečujejo absorpcijo vode med telesno dejavnostjo.

** Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2018; 15(1): 38. Kerksick idr. J Int Soc Sports Nutr. 2017; 14: 33.

*** Kim idr., Eur J Clin Nutr. 2007, 61(4): 536–541, Messaoudi idr., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128–132, Miclo idr., FASEB J, 2001; 15(10): 1780–1782.

**** Priporočljivo je, da dnevni vnos ne preseže 400 mg kofeina iz vseh virov (200 mg za nosečnice ali doječe ženske). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5): 4102, 120 str.

***** Thomas idr. J Acad Nutr Diet. 2016; 116(3): 501–528.