Formula 1 brez soje, laktoze in glutena Nadomestni obrok za nadzor telesne teže okus raspberry and white chocolate 500 g

Formula 1 brez soje, laktoze in glutena Nadomestni obrok za nadzor telesne teže okus raspberry and white chocolate slika izdelka
SKU 4469

Pregled izdelka

 

Naša Formula 1 brez soje, laktoze in glutena z okusom raspberry & white chocolate je proizvedena z grahovimi beljakovinami. Vsebuje sestavine, primerne za vegansko prehrano, in veliko beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase. 

Formula 1 je nadomestni obrok za nadzor telesne teže, vsebuje 25 vitaminov in mineralov, vlaknine in nujno potrebna mikrohranila ter je na voljo v številnih odličnih okusih. 

Ta napitek je narejen tako, da dopolnjuje vaše prehranske potrebe in ustreza vašemu življenjskemu slogu. Napitek Formula 1 se zlahka pripravi ter je kremast in slasten.

Napitek Formula 1 spijte vsak dan, kot hranljiv obrok. 

 

Ključne koristi:

  • Visoka vsebnost beljakovin
  • Brez soje*
  • Brez laktoze*
  • Brez glutena
  • Vir vlaknin
  • Sestavine, primerne za vegansko prehrano
  • 25 vitaminov in mineralov

 

Navodilo za uporabo:

Napitek Formula 1 spijte vsak dan, kot hranljiv obrok. Plastenko pred uporabo nežno pretresite, saj se vsebina lahko posede. Za pripravo okusnega napitka brez soje in glutena zmešajte dve merici (26 g) prahu z 250 ml hladnega delno posnetega mleka (1,5 % mlečne maščobe), če pa želite napitek brez laktoze in glutena, uporabite 250 ml obogatenega sojinega napitka. 

Za nadzor telesne teže: Nadomestitev dveh glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže. Zaužijte en hranljiv obrok, dva obroka pa zamenjajte z odličnim napitkom.

Za zdravo prehranjevanje in ohranjanje telesne teže: Nadomestitev enega od glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k ohranjanju telesne teže po zmanjšanju telesne teže. Zaužijte dva hranljiva obroka, en obrok pa zamenjajte z odličnim napitkom. 

Svoje cilje v zvezi s kalorijskim vnosom lahko dosežete tudi z uživanjem hranljivih prigrizkov.

Ta izdelek uživajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane v okviru zdravega in aktivnega načina življenja.

 

* Pripravljeni napitek ne vsebuje soje le, če se pripravek zmeša z mlekom, laktoze pa ne vsebuje le, če se pripravek zmeša z obogatenim sojinim napitkom.