Formula 1 Nadomestni obrok za nadzor telesne teže okus cookie crunch 550 g

Formula 1 Nadomestni obrok za nadzor telesne teže okus cookie crunch slika izdelka
SKU 4467

Pregled izdelka

 

Ali želite zdrav obrok odličnega okusa, ki je hranljiv in se hitro pripravi? Spoznajte Formulo 1: prvi izdelek Herbalifa Nutrition.

Vsebuje sestavine, primerne za vegansko prehrano, in veliko beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase. 

Napitek Formula 1 vsebuje 25 vitaminov in mineralov, vlaknine in nujno potrebna mikrohranila ter je na voljo v številnih odličnih okusih. 

Ta napitek je narejen tako, da dopolnjuje vaše prehranske potrebe in ustreza vašemu življenjskemu slogu. Napitek Formula 1 se zlahka pripravi ter je kremast in slasten.

Napitek Formula 1 spijte vsak dan, kot hranljiv obrok. 

 

Ključne koristi:

  • Visoka vsebnost beljakovin
  • Brez glutena
  • Sestavine, primerne za vegansko prehrano
  • Brez mleka in mlečnih izdelkov
  • 25 vitaminov in mineralov

 

Navodilo za uporabo:

Napitek Formula 1 spijte vsak dan, kot hranljiv obrok. Plastenko pred uporabo nežno pretresite, saj se vsebina lahko posede. Za pripravo okusnega napitka zmešajte dve merici (26 g) prahu z 250 ml hladnega delno posnetega mleka (1,5 % mlečne maščobe), če pa želite napitek, ki je primeren za vegane in že naravno ne vsebuje laktoze, uporabite 250 ml obogatenega sojinega napitka. 

Ali želite uravnotežen obrok brez mleka ali sojinega napitka? Poskusite Formulo 1 z mešanico za beljakovinski napitek in vodo. 

Za nadzor telesne teže: Nadomestitev dveh glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže. Zaužijte en hranljiv obrok, dva obroka pa zamenjajte z odličnim napitkom.

Za zdravo prehranjevanje in ohranjanje telesne teže: Nadomestitev enega od glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k ohranjanju telesne teže po zmanjšanju telesne teže. Zaužijte dva hranljiva obroka, en obrok pa zamenjajte z odličnim napitkom. 

Svoje cilje v zvezi s kalorijskim vnosom lahko dosežete tudi z uživanjem hranljivih prigrizkov. 

Ta izdelek uživajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane v okviru zdravega in aktivnega načina življenja.