Formula 1 Nadomestni obrok za nadzor telesne teže okus cafe latte 550 g

Formula 1 Nadomestni obrok za nadzor telesne teže okus cafe latte slika izdelka
SKU 4465

Pregled izdelka

 

Ali želite zdrav obrok odličnega okusa, ki je hranljiv in se hitro pripravi? Spoznajte Formulo 1: prvi izdelek Herbalifa Nutrition.

Vsebuje sestavine, primerne za vegansko prehrano, in veliko beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase. 

Napitek Formula 1 vsebuje 25 vitaminov in mineralov, vlaknine in nujno potrebna mikrohranila ter je na voljo v številnih odličnih okusih. 

Ta napitek je narejen tako, da dopolnjuje vaše prehranske potrebe in ustreza vašemu življenjskemu slogu. Napitek Formula 1 se zlahka pripravi ter je kremast in slasten.

Napitek Formula 1 spijte vsak dan, kot hranljiv obrok. 

 

Ključne koristi:

  • Visoka vsebnost beljakovin
  • Brez glutena
  • Sestavine, primerne za vegansko prehrano
  • Naravno barvilo in aroma
  • 25 vitaminov in mineralov

 

Navodilo za uporabo:

Napitek Formula 1 spijte vsak dan, kot hranljiv obrok. Plastenko pred uporabo nežno pretresite, saj se vsebina lahko posede. Zmešajte dve jedilni žlici (26 g) prahu z 250 ml hladnega delno posnetega mleka (1,5 % mlečne maščobe). 

Za nadzor telesne teže: Nadomestitev dveh glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže. Zaužijte en hranljiv obrok, dva obroka pa zamenjajte z odličnim napitkom.

Za zdravo prehranjevanje in ohranjanje telesne teže: Nadomestitev enega od glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k ohranjanju telesne teže po zmanjšanju telesne teže. Zaužijte dva hranljiva obroka, en obrok pa zamenjajte z odličnim napitkom.

Svoje cilje v zvezi s kalorijskim vnosom lahko dosežete tudi z uživanjem hranljivih prigrizkov.

Ta izdelek uživajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane v okviru zdravega in aktivnega načina življenja.