Microbiotic Max Prehransko dopolnilo okus vanilje 20 vrečk x 2 g

Microbiotic Max Prehransko dopolnilo slika izdelka
SKU 173K

Pregled izdelka

Vaš prebavni sistem je izjemen. V prebavnem traktu so bilijoni bakterij: nekatere so koristne, druge škodljive, večina pa jih živi v vašem črevesju.1 Vaše črevesje stori zelo veliko za vas, ne da bi se tega sploh zavedali: od razgradnje hrane na hranilne snovi do sproščanja energije in odstranjevanja odpadnih snovi iz telesa.2

Prav zato je pomembno, da skrbite za dobrobit črevesja z rednim uživanjem hrane, ki vsebuje probiotike in prebiotike. Probiotiki, kot sta seva bakterij Lactobacillus in Bifidobacterium, lahko pomagajo uravnotežiti bogastvo in raznolikost koristnih bakterij v črevesju,3, 4 prebitoki pa koristne bakterije hranijo.3   

 

 

Microbiotic Max je prehransko dopolnilo v prahu, njegova formula pa vsebuje kombinacijo živih bakterij in vlaknin, ki skupaj dobro učinkujejo v podporo vašim prehranskim ciljem.

 

Ta izdelek vsebuje veliko vlaknin, saj vsaka porcija vsebuje dve milijardi živih bakterij iz sevov bakterij Bifidobacterium lactis in Lactobacillus helveticus.

Uživajte v nežnem okusu vanilje tega vsestranskega izdelka, pri tem pa eno vrečko prahu vsujte v pol kozarca vode ali ga vmešajte v svoj najljubši napitek Formula 1, a šele po mešanju z električnim mešalnikom.  

 

Microbiotic Max je na voljo v škatli z 20 vrečkami, tako še lažje sledite svojim prehranskim ciljem, kjer koli že ste. 

 

Ključne prednosti:

• Vsaka porcija vsebuje dve milijardi živih bakterij iz sevov bakterij Bifidobacterium lactis in Lactobacillus helveticus.

• Brez glutena.

• Veliko vlaknin.

• Brez sladil, barvil ali konzervansov.

• Ni treba hraniti v hladilniku.

• Nežen okus vanilje.

Priporočena uporaba: 

Vsebino ene vrečke stresite v pol kozarca vode (100 ml) ter premešajte, da se popolnoma raztopi, in spijte. Spijte ga kar samega ali ga dodajte v svoj najljubši napitek Formula 1. Da se ne okrni učinkovitost izdelka, ga dodajte šele po mešanju z električnim mešalnikom in uporabite tekočine, ki imajo največ 25 °C. Spijte enkrat na dan.

 

Prehranska dopolnila dopolnjujejo prehrano ter niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, pri tem pa je treba slediti zdravemu načinu življenja.

Viri:

1. Sender R, Fuchs S, Milo R. Revised Estimates for the Number of Human and Bacteria Cells in the Body. PLoS Biol. 2016;14(8):e1002533.

2. Boland M. Human digestion--a processing perspective. J Sci Food Agric. 2016 May;96(7):2275-83. doi: 10.1002/jsfa.7601. Epub 2016 Feb 5. PMID: 26711173.

3. Markowiak P, Śliżewska K. Effects of Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics on Human Health. Nutrients. 2017;9(9).

4. Li C, Niu Z, Zou M, Liu S, Wang M, Gu X, Lu H, Tian H, Jha R. Probiotics, prebiotics, and synbiotics regulate the intestinal microbiota differentially and restore the relative abundance of specific gut microorganisms. J Dairy Sci. 2020 Jul;103(7):5816-5829.