Microbiotic Max Prehransko dopolnilo okus vanilje 20 vrečk x 2 g

Microbiotic Max Prehransko dopolnilo slika izdelka
SKU 173K

Pregled izdelka

Microbiotic Max je prehransko dopolnilo v prahu, njegova formula pa vsebuje kombinacijo živih bakterij in vlaknin, ki skupaj dobro učinkujejo v podporo vašim prehranskim ciljem.

 

Ta izdelek vsebuje veliko vlaknin, saj vsaka porcija vsebuje dve milijardi živih bakterij iz sevov bakterij Bifidobacterium lactis in Lactobacillus helveticus.

Uživajte v nežnem okusu vanilje tega vsestranskega izdelka, pri tem pa eno vrečko prahu vsujte v pol kozarca vode ali ga vmešajte v svoj najljubši napitek Formula 1, a šele po mešanju z električnim mešalnikom.  

 

Microbiotic Max je na voljo v škatli z 20 vrečkami, tako še lažje sledite svojim prehranskim ciljem, kjer koli že ste. 

 

Ključne prednosti:

• Vsaka porcija vsebuje dve milijardi živih bakterij iz sevov bakterij Bifidobacterium lactis in Lactobacillus helveticus.

• Brez glutena.

• Veliko vlaknin.

• Brez sladil, barvil ali konzervansov.

• Ni treba hraniti v hladilniku.

• Nežen okus vanilje.

Priporočena uporaba: 

Vsebino ene vrečke stresite v pol kozarca vode (100 ml) ter premešajte, da se popolnoma raztopi, in spijte. Spijte ga kar samega ali ga dodajte v svoj najljubši napitek Formula 1. Da se ne okrni učinkovitost izdelka, ga dodajte šele po mešanju z električnim mešalnikom in uporabite tekočine, ki imajo največ 25 °C. Spijte enkrat na dan.

 

Prehranska dopolnila dopolnjujejo prehrano ter niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, pri tem pa je treba slediti zdravemu načinu življenja.