Tri Blend Select Mešanica za beljakovinski napitek okus Coffee Caramel 600 g

SKU 052K

Pregled izdelka

 

Tri Blend Select je okusen kremni beljakovinski napitek, ki zagotavlja prehrano odličnega okusa in iz naravnih sestavin. Tri Blend Select odlikujejo edinstvena kombinacija visokokakovostnih polnovrednih sestavin, visoka vsebnost vlaknin in majhna vsebnost sladkorja. 

Skrbno smo izbrali grah, kvinojo in ekološko pridelano laneno seme kot del premium mešanice, primerne za vegane, da bi vam lahko ponudili popoln beljakovinski vir, ki vsebuje vse poglavitne aminokisline, vitamin C in sedem ključnih mineralov iznaravnih virov.

Nahranite telo in razvajajte brbončice!

 

Ključne prednosti:

  • Ena porcija vsebuje 20 g beljakovin, ki prispevajo k vzdrževanju mišične mase.
  • Ena porcija ima le 151 kalorij.
  • Ena porcija vsebuje 6 g vlaknin.
  • Ne vsebuje glutena niti mleka in mlečnih izdelkov, vsebuje sladilo iznaravnih virov, ne vsebuje barvil in vsebuje naravne arome.

 

Navodila za uporabo:

Napitek Tri Blend Select spijte kadar koli čez dan. Vrečko pred vsako uporabo nežno pretresite, saj se vsebina lahko posede. Zmešajte 3 merice (40 g) pripravka v prahu z 250 ml vode, svojega najljubšega nadomestka mleka ali sadnega soka. Količino tekočine prilagodite želeni gostoti napitka*. 

Ta izdelek uživajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane v okviru zdravega in aktivneganačina življenja.

 

* Kadar se doda sadje in/ali zelenjava, ali se pripravek v prahu zmeša s sadnim sokom ali drugim napitkom, ali pa se prilagodi količina tekočine, se bodo hranilne vrednosti razlikovale od navedenih.