Beta heart® ovseni beta-glukani 229 g

Beta heart®  ovseni beta-glukani slika izdelka
SKU 0267

Pregled izdelka

 

Beta heart® je hranljiv pripravek v prahu, ki vsebuje ključno sestavino OatWellTM, vir ovsenih beta-glukanov. Za beta-glukane iz ovsa je bilo ugotovljeno, da znižujejo* ali vzdržujejo** raven holesterola v krvi. 

 

Ključne koristi:

  • Ena merica vsebuje 1,5 g beta-glukanov 
  • 3 grami ovsenih beta-glukanov prispevajo k znižanju* ravni holesterola v krvi.
  • 3 grami ovsenih beta-glukanov prispevajo k vzdrževanju** normalne ravni holesterola v krvi.
  • Brez sladkorja.
  • Brez umetnih sladil.
  • Vsebuje veliko vlaknin, 3 g na merico.

 

Navodila za uporabo:

Plastenko pred uporabo nežno pretresite. 1 do 2 merici mešanice Beta heart® zmešajte enkrat na dan z vodo ali sadnim sokom ali z vašim priljubljenim napitkom Formula 1. Koristni učinki se pokažejo ob dnevnem vnosu 3 g beta-glukanov iz ovsa. Ta izdelek uživajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane v okviru zdravega in aktivnega načina življenja.

 

* Za beta-glukan iz ovsa je bilo ugotovljeno, da znižuje holesterol v krvi. Visok holesterol je dejavnik tveganja za razvoj koronarne bolezni srca.Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g beta-glukanov iz ovsa. Koronarne bolezni srca imajo številne dejavnike tveganja in sprememba enega izmed teh dejavnikov tveganja lahko ima koristni učinek ali tudi ne.

** Ovseni beta-glukani prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g beta-glukanov iz ovsa, ovsenih otrobov, ječmena, ječmenovih otrobov ali mešanice teh beta-glukanov.

 

OatWellTM je blagovna znamka DSM-ja.