Ali so izdelki Herbalife varni?

Da, vsi izdelki Herbalife so varni. Vsi izdelki Herbalife so namenjeni zdravim odraslim in so varni, če se uživajo v skladu z navodili na nalepki izdelka. Da bi podprli varnost potrošnikov, vsem potrošnikom z zdravstvenim stanjem ali prehranskimi omejitvami priporočamo, da se pred uporabo posvetujejo s svojim zdravnikom.

Vsi naši izdelki so ustvarjeni v skladu z globalno zakonodajo, zakonodajo EU in nacionalno zakonodajo, s čimer zagotavljamo, da so varni za uporabo za zdrave odrasle.

Preberite več o prehranskih koristih izdelkov Herbalife.

 

Kako lahko vem, ali so izdelki Herbalife varni zame?

Preberite, kako Herbalife preverja varnost izdelkov.

Herbalife vse izdelke preskuša interno in prek neodvisnih certifikacijskih organizacij ter tako preveri skladnost z regulativnimi smernicami. Preskušamo, znova preskušamo in nato še enkrat preskušamo. Herbalife ima vzpostavljen zanesljiv globalni sistem za nadzor varnosti po dajanju na trg, v katerem so odgovorne osebe določene kot predstavniki za farmakovigilanco, ki zbirajo vse neželene dogodke, domnevno povezane s katerim koli našim izdelkom, na vseh več kot 90 trgih, na katerih delujemo.

Da bi pomagali zagotoviti globalno razumevanje in skladnost z vsemi politikami in postopki vigilance za varnost potrošnikov, ekipa za varnost potrošnikov po vsem svetu zagotavlja tudi redno usposabljanje osebja službe Herbalife za članske storitve in drugih, ki lahko prejmejo poročila o neželenih dogodkih.

Preberite več o naši zavezanosti kakovosti.

 

Naša ekipa za varnost potrošnikov

Služba za varnost potrošnikov po vsem svetu je ekipa predanih strokovnjakov s področja medicine, zdravstva in varstva potrošnikov, katerih poslanstvo je zagotoviti, da Herbalife spoštuje najvišje varnostne standarde za zaščito naših potrošnikov na vseh trgih po svetu.

Naš program za zagotavljanje varnosti, ki je vodilni v panogi, vključuje napredno tehnologijo in obsežne analitične metode nadzora, ki nam pomagajo, da povratne informacije potrošnikov spremenimo v znanje.

Tako so lahko potrošniki prepričani, saj vedo, da je vse, kar počnemo, namenjeno ustvarjanju informiranih izkušenj pri uporabi izdelkov, izobraževalnih orodij in gradiv o varnosti prehrane, zanesljivih protokolov za zmanjševanje tveganja in seveda dobrega upravljanja izdelkov z upoštevanjem vseh predpisov o varnosti potrošnikov po vsem svetu.

 

Vir vsebine: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe/.