Ali so izdelki Herbalife primerni za vegane?

Veganski izdelek Tri Blend Select Herbalife Nutrition

Herbalife ima v ponudbi tudi veganske izdelke. Naš nagrajeni napitek Formula 1, ki je nadomestni obrok za nadzor telesne teže, je narejen iz sestavin, primernih za vegane. Za pripravo napitka, ki je primeren za vegane in že naravno ne vsebuje laktoze, uporabite obogateni sojin napitek. Leta 2019 smo dali v prodajo še en 100-odstotno veganski izdelek, tj. beljakovine v prahu Tri Blend Select, popolno mešanico beljakovin v prahu, narejeno iz sestavin naravnega izvora. Izdelek vsebuje edinstveno kombinacijo graha, kvinoje, riža in lanenih semen, ki so del premium veganske mešanice in so popoln beljakovinski vir, ki zagotavlja vse poglavitne aminokisline.

V letu 2021 smo linijo veganskih izdelkov dopolnili z novo mešanico za beljakovinski napitek ‒ tj. s Protein Drink Mixom Vegan. To  je veganska brezglutenska mešanica za beljakovinski napitek, ki že naravno ne vsebuje laktoze, umetnih barvil niti arome, sladkan pa je s sladilom naravnega izvora iz listov stevije.

Naša Formula 1 z okusom raspberry and white chocolate, ki ne vsebuje soje, laktoze in glutena, je okusen napitek s popolno mešanico visokokakovostnih beljakovin, vlaknin ter vitaminov in mineralov. Če pa želite veganski napitek, jo zmešajte z obogatenim sojinim napitkom. Formula 1 zagotavlja odlično prehrano in priročen obrok z enim okusnim napitkom.

Vir vsebine: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-vegan/