Ali so izdelki Herbalife koristni zame?

Herbalife Nutrition uporablja 14-stopenjski postopek zagotavljanja kakovosti izdelkov, pri čemer namensko uporablja naravne sestavine, vsak izdelek pa je izdelan posebno skrbno.

Da, izdelki Herbalife so koristni za vas. Kakovostna prehrana je jedro vsega našega dela. Naš nagrajeni napitek Formula 1 kot nadomestni obrok za nadzor telesne teže je zasnovan z izolatom sojinih beljakovin, ki velja za popolno beljakovino, saj vsebuje vse poglavitne aminokisline. Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju normalnih kosti.

Naši napitki kot nadomestni obrok za nadzor telesne teže vsebujejo tudi 25 ključnih mineralov in vitaminov, vključno z vitaminom D, ki prispeva k delovanju imunskega sistema, in vitaminom C, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Poleg hranilne vrednosti naših izdelkov zagotavljamo tudi najvišjo kakovost s številnimi strogimi pregledi, od pridobivanja sestavin do končnega pakiranja, vključno z zagotavljanjem kakovosti, varnostjo, znanstvenimi dognanji, predpisi, senzoriko in oblikovanjem nalepk. To imenujemo naša zaveza Od semena do hrane.

Naša zaveza Od semena do hrane je sistem v 14 korakih za nadzor kakovosti. 

Vse se začne s kakovostnimi sestavinami, od prvih treh korakov: sajenje, gojenje in pobiranje. Ti koraki nam zagotavljajo popolno sledljivost aktivnih sestavin v naših izdelkih. 

Nato začnemo proizvodni proces. To vključuje vrhunske postopke mešanja, stiskanja, pakiranja in proizvodnje. Tako lahko zagotavljamo, da prav vsi kupci vedno znova dobijo izdelek popolnoma enake vrhunske kakovosti, ne glede na to, ali izdelke uživajo v Združenem kraljestvu, Franciji, Indiji ali Mehiki. 

Vsi naši proizvodni objekti in laboratoriji izpolnjujejo ali presegajo dobre proizvodne prakse, naši vrhunski laboratoriji pa so pridobili akreditacijo na najvišji ravni, kar izraža naše strogo upoštevanje standardov, vodilnih v panogi.

Vsaka od teh akreditacij zagotavlja, da: 

  • akreditacija Mednarodne organizacije za standardizacijo (ISO) 17025 zagotavlja, da so preizkušanja laboratorijev podjetja Herbalife Nutrition točna in zanesljiva; 
  • certifikati organizacije NSF, mednarodne strateške registracije, potrjujejo, da proizvodni obrati Herbalifa Nutrition vse naše izdelke proizvajajo v skladu z upoštevnimi predpisi. To zagotavlja, da izdelki še naprej ustrezajo specifikacijam in navedbam na nalepki izdelka; 
  • certifikati organizacije NSF potrjujejo še, da izdelki Herbalife24 ne vsebujejo nobenih prepovedanih snovi, v skladu z vodilnimi mednarodnimi športnimi organizacijami in ligami; 
  • združenje Natural Health Products Alliance potrjuje, da Herbalife Nutrition uporablja orodja za testiranje na podlagi DNK, tako da je vsaka sestavina sestavljena iz točno tistih vrst rastlin in rastlinskih snovi, ki so potrebne za podporo zdravstvenih trditev naših izdelkov. 

Vir vsebine: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-good-for-me/